Privacy Policy

Corver Marine Safety Corver Marine Safety, with registered offices on Bohrweg 46 3208 KR Spijkenisse, the Netherlands, is responsible for the processing of personal data as described in this privacy statement.

Contact information:

https://corvermarinesafety.com Bohrweg 46 3208 KR Spijkenisse +31 (0)181 374944

James Corver is the Data Protection Officer of Corver Marine Safety. He can be reached at info@corvermarinesafety.com

Personal data that we process

Corver Marine Safety processes your personal data because you use our services and/or because you have provided the data yourself. Below, you will find an overview of the personal data that we process:

– First and last name

– Address

– Telephone number

– E-mail address

– Bank account number

Special and/or sensitive personal data that we process

Our website and/or services are not intended for the collection of data concerning website visitors who are younger than 16 years of age. Only unless they have the consent of their parents or legal guardians. We cannot, however, check whether a visitor is older than 16 years of age. We recommend parents to be involved in the online activities of their children in order to prevent that information about their children is collected without their consent. If you are convinced that we collect personal data about your child without your consent, please contact us via info@corvermarinesafety.com and we will remove the information.

On what grounds and for what purpose do we process personal data?

Corver Marine Safety processes your personal data for the following purposes:

– To be able to call you or e-mail you in order to provide services

– To be able to deliver you goods and services

– Corver Marine Safety tracks your browsing behaviour across various websites whereby we correlate our products and services with your needs.

– Corver Marine Safety also processes personal data when we are legally required to do so, such as, for example, data required for our tax statements.

Automated decision-making

Corver Marine Safety does not make any decisions about matters that can have (considerable) consequences on people based on automated processes. This concerns decisions that are made by computer programmes or systems without a person (an employee of Corver Marine Safety, for example) coming in between.

How long do we store personal data?

Corver Marine Safety only stores your personal data for as long as is necessary to realise the purpose for which the data was collected. As soon as the collaboration between you and Corver Marine Safety is terminated, we will only keep your data long enough to be able to carry out our legal obligations.

Sharing of personal data with third parties


Corver Marine Safety does not sell your personal data to third parties and will only provide them to third parties when it is necessary for the execution of our agreement or to meet our legal obligations. With companies that act as controllers of your personal data, we conclude a processing agreement in order to ensure the same level of protection and confidentiality of your data. Corver Marine Safety remains responsible for this processing. Cookies and comparable techniques that we use Corver Marine Safety uses functional, analytical and tracking cookies. A cookie is a small text file that is stored on your browser, computer, tablet or smartphone upon your first visit to the website. Corver Marine Safety uses cookies that have a purely technical function. These make sure the website works properly and that you preference settings are remembered, for example. These cookies are also used to allow the website to work well and to optimise use. In addition, we also place cookies that store your browsing behaviour so that we can provide customised content and advertisements for you. Upon your first visit to our website, we will inform you about these cookies and ask for your consent. You can also turn off the use of these cookies in the settings of your browser so that the browser will not store these cookies. You can also remove all information stored earlier in your browser via your settings. For more information, please visit https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Access, change or removal of data


You have the right to access, change and remove your personal data. You also have the right to revoke your consent for the data processing or to object to the processing of your personal data by Corver Marine Safety and you have the right to data transferability. This means that you can submit a request to have the personal data that we preside over transferred to another organisation named by you. You can submit a request to access, change, and remove or to transfer your personal data, or revoke your consent, or to object to the processing of your personal data to info@corvermarinesafety.com. In order to make sure that the request is made by you, we ask that you include a copy of your identity document along with the request. Please make sure that your passport photo, the MRZ (machine readable zone), passport number and social security number are blacked out. This is to ensure your privacy. We will respond to your request as soon as possible and within four weeks. Corver Marine Safety would also like you to know that you also have the option of submitting a complaint to the national supervisory body, the Personal Data Protection Authority. This can be done via the following link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

How we protect your personal data

Corver Marine Safety takes the protection of your personal data seriously and takes the necessary measures to combat misuse, loss, unauthorised access, undesired publication and unauthorised changing of your personal data. If you believe that your personal data is not being protected properly or that there are indications of misuse, please contact our customer service department at info@corvermarinesafety.com. Corver Marine Safety has taken the following measures to protect your personal data:

– Protective software, including a virus scanner and a firewall.

– TLS (formerly SSL) We send your data via a secure Internet connection. You can verify this when you look at the ‘https’ address bar and you will see the depiction of a lock.



Corver Marine Safety Corver Marine Safety, gevestigd aan Bohrweg 46 3208 KR Spijkenisse, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://corvermarinesafety.com Bohrweg 46 3208 KR Spijkenisse +31 (0)181 374944

James Corver is de Functionaris Gegevensbescherming van Corver Marine Safety Hij is te bereiken via info@corvermarinesafety.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Corver Marine Safety verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@corvermarinesafety.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Corver Marine Safety verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij u af te leveren

– Corver Marine Safety volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

– Corver Marine Safety verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Corver Marine Safety neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Corver Marine Safety) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Corver Marine Safety bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zodra de samenwerking tussen U en Corver Marine Safety is beëindigd bewaren wij u gegevens uitsluitend zolang het nodig is om de wettelijke verantwoordelijkheden uit te kunnen voeren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Corver Marine Safety verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Corver Marine Safety blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Corver Marine Safety gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Corver Marine Safety gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Corver Marine Safety en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@corvermarinesafety.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Corver Marine Safety wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Corver Marine Safety neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@corvermarinesafety.com. Corver Marine Safety heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

– Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

– TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
Bohrweg 46, 3208 KR Spijkenisse | +31(0)181 374944/+31(0)6 40563944 | KvK:62868527 | BTW/VAT:NL854991104B01
Copyright © 2021 Corver Marine Safety B.V.